Een beetje van mij en van haar

Karin en ik hebben elkaar leren kennen via de basisschool van onze kinderen. Na heel wat vluchtige gesprekjes ontstond er een vriendschapsband. Ik voelde mij vereerd dat Karin haar kunst, die vaak een persoonlijke lading had met mij wilde delen. Ik heb geen verstand van kunst alleen kan ik wel onder woorden brengen wat haar werk mij laat ervaren. Na haar expositie in Lent heb ik haar gevraagd of zij voor mij een schilderij wilde maken die een beetje van mij en een beetje van haar zou weerspiegelen. Dat is gelukt met dit schilderij. Mijn favoriete kleuren en idee…haar compositie en talent.

Het tweede schilderij is de winter variant. Een schilderij wat ik in de loop van de tijd steeds meer ga waarderen.

Deze bloemen schilderijen zijn van Cindy en Benno van Strien.

Een beetje van mij en van haar
Schuiven naar boven