Recensies van schilderijen

Brandende lucifer

Dit schilderij sprak mij aan omdat ik er een brandende lucifer in zag. Het vlammetje dat moet blijven branden. Het herinnert mij er aan dat ik sterk en krachtig moet blijven. Voor mij is het dus door het moment dat ik het kocht een herinnering.

Volledige recensie >>

De zon komt op

Overigens is het altijd moeilijk om te benoemen waar door je een bepaald werk mooi vind … het raakt je of je kiest het uit. Bij dit schilderijtje is dat vooral omdat ik er niet op uitgekeken raak en steeds iets nieuws in zie en ontdek. Zo ook vandaag: de zon komt op.

Volledige recensie >>

Het is sprekend en geeft ruimte aan je fantasie

De prachtige kleurcombinaties en gebruikte technieken maken het werk van haar bijzonder en geschikt voor een breed publiek. Of ze nu een klein of groot schilderij maakt, in lichte of meer donkere tinten, het is vrijwel altijd sprekend en geeft volop ruimte aan je fantasie of gedachtes.

Volledige recensie >>
Schuiven naar boven