Werk in opdracht

Wil je ook een mooi en uniek schilderij laten maken? Ik werk graag met jou samen om voor jou iets moois te creëren. Je mag mij mailen naar info@karinheinenmaassen.nl of bellen op nummer 0481 353683 voor een kennismakingsgesprek. We bespreken dan je wensen en bijbehorende mogelijkheden. Het gesprek duurt ongeveer een uur. De kosten daarvoor zijn € 25,- maar je bent dan nog niets verplicht. De kosten van dit gesprek komen te vervallen als het een opdracht wordt. Daarna ga ik een offerte en voorstel maken. 

Recensies van gerealiseerde werken in opdracht

Onze teckel en vrijheid

Onze eigenzinnig teckel Suus. Door de verhalen die ik vertel over het gedrag van Suus en door de levenswijze die ik probeer na te streven is het schilderij 'Vrijheid' ontstaan. Karin kreeg van mij alle vrijheid om er iets van te maken.

Lees verder >>

Recensies van schilderijen

Brandende lucifer

Dit schilderij sprak mij aan omdat ik er een brandende lucifer in zag. Het vlammetje dat moet blijven branden. Het herinnert mij er aan dat ik sterk en krachtig moet blijven. Voor mij is het dus door het moment dat ik het kocht een herinnering.

Lees verder >>

De zon komt op

Overigens is het altijd moeilijk om te benoemen waar door je een bepaald werk mooi vind … het raakt je of je kiest het uit. Bij dit schilderijtje is dat vooral omdat ik er niet op uitgekeken raak en steeds iets nieuws in zie en ontdek. Zo ook vandaag: de zon komt op.

Lees verder >>
Schuiven naar boven